Smukkere hud med MicroGold

Ønsker du glattere hud? Færre dybe rynker? Og mere glød? Så er MicroGold-behandlinger lige noget for dig. Behandlingen er nænsom og tilfører huden naturlige mineraler og vitaminer, der skaber et flot resultat, uden større indgreb og så smertefrit som muligt.

6 fordele ved at vælge MicroGold:

  1. Reducering af porerne
  2. Glattere og blødere hud
  3. Finere linjer og færre rynker
  4. Forbedringer på synlige overflade-ar fra f.eks. akne
  5. Reduktion af overfladisk pigmentation, solskader
  6. Straks glød og mere fugt

Hvad er MicroGold?

Behandlingen med MicroGold foregår ved at blande et serum med vitaminer og mineraler – herunder A- og C-vitamin, som er med til at styrke hudens celler til en bedre produktion af kollagen. Det er med til at fjerne rynker og gøre huden mere sund.

Helt lavpraktisk fungerer det ved, at man fylder en lille beholder med det serum, der virker bedst til din hud. Herefter påskrues et låg, der i enden har 20 micronåle – lavet af titanium og belagt med guld – som er tyndere end et menneskehår. Med præcision presses nålehuset mod huden, hvor det kun gennemtrænger det øverste hudlag. Denne behandling adskiller sig fra andre hudbehandlinger såsom skinboosters og Ejal40, hvor der injiceres en bio-revitaliserende gel for at genvinde den tabte volumen.

Ofte anbefaler vi en kombination af flere behandlinger, for at opnå det ønskede resultat, men det er alt sammen noget vi sammen tager under en gratis konsultation eller ved din første behandling med MicroGold.

Hvordan virker MicroGold?

Behandlingen kaldes også mikrokanalteknik, som gør behandling både skånsom og næsten smertefri. Da nålene er belagt med guld, giver det en bedre overførsel af ingredienserne, hvilket gør det nemmere for huden, at optage de virkende stoffer.

Da dette virker på et celleniveau, er det med til at øge produktionen af kollagensyntensen. Derfor giver en MicroGold behandling en bedre struktur af huden, hvilket mindsker rynker, porer og ar. Rynker er en del af den naturlige aldringsproces, der med tiden er umulig at undgå. Særligt hvis man er ryger eller tager meget sol, vil hudens aldringsproces fremskyndes.

Ved at giver huden en MicroGold behandling, vil man mindske effekterne af aldringsprocessen, og give huden dens naturlige glød.

Hvad indeholder MicroGold?

Basalt set indeholder en MicroGold behandling hyaluronsyre, B12, C- og A-vitamin og andre vitaminer og mineraler. Særligt hyaluronsyre har en hurtigvirkende effekt, da det er med til at binde fugt til huden, hvilket er med til at udfylde og glatte huden. Dette er den umiddelbare effekt, man ser af MicroGold behandling, mens vitaminerne og mineralerne er med til at forlænge effekterne.

Dette kombineret med at alle MicroGold behandlinger er personligt tilpasset, gør den til en blid og smertefri behandling, med det bedste resultat.

Hvor længe virker Microgold?

En behandling med MicroGold virker i op til 3-4 måneder, hvorefter den skal gentages. I den tid vil man opleve, at ens hud bliver mere sund, fyldig og med større glød – med det forbehold, at man stadig tager hensyn til de naturlige faktorer, der påvirker huden. Det er særligt rygning og overdrevent solbadning.

Der er dog nogle andre forbehold, man skal gøre sig, både før og efter en behandling med MicroGold. F.eks. er det ikke anbefalet, at man har modtaget en botoxbehandling 14 dage før en behandling med MicroGold. Efter behandlingen vil man også opleve en let rødme, hvilket modvirkes af en kølende maske man får på lige efter behandlingen.

Brug af make-up og andre hudplejeprodukter frarådes de første 24 timer efter behandlingen, da porerne er åbne.

Hvad er MicroTox?

Hvis der er brug for en mere dybdegående behandling af dybe rynker og porer, er det muligt at blande en smule botox med selve serummet, hvilket giver en øget effekt. Denne del bliver lavet i samråd med kunden, og de behov man nu måtte have.

Selvom en MicroTox indeholder Botox, er den noget anderledes end en Botox-behandling. En MicroTox virker i sammenspil med de øvrige ingredienser, der opstrammer huden, men som ikke går dybt nok ned, til at afhjælpe de muskelspændinger, som normalvis giver rynker. Derfor kan man ikke sammenligne de to behandlinger, da de har hver deres effekt

Hvorfor vælge en MicroGold eller MicroTox behandling?

En MicroGold eller en MicroTox behandling er med til at give huden sin naturlige glød, ved at øge og styrke hudens egen naturlige processer. Vitaminerne er med til at lysne huden, Botox formindsker porer og hyaluronsyre samt mineraler er med til at binde fugt til huden, så den bliver mere sund.

Kombinationen af disse effekter er med til at give et naturligt resultat, der både giver en bedre glød, reparerer skader i huden og giver en længerevarende effekt.

Søg efter behandlinger, blogindlæg og produkter