Handelsbetingelser

Om os

Hos N’finity Beauty, CVR nr. 38 57 67 98, udfører vi kosmetiske ikke-permanente fillerbehandlinger. På nuværende tidspunkt er det vores læge, som udfører behandlingerne.

Vores webstedsadresse er: https://nfinitybeauty.dk/. Vi bruger en SSL (Secure Socket Layer) protokol på hjemmesiden. Dette betyder at uvedkommende og hackere ikke kan se personfølsomme oplysninger, som indtastes på vores websted, da disse ville være krypterede.

Priser og betaling

Alle vores priser er opgjort i DKK. Betalingen foregår via PayPal, MobilePay og ViaBill.

Via PayPal har du mulighed for at betale med dit kreditkort, hvis du ikke har en PayPal konto. Her er Visa og MasterCard de mest anvendte kreditkort.

Det er ligeledes også muligt at betale kontant, på klinikken.

Levering

Ydelserne udføres på den aftalte behandlingsdag, som tidligst må ske 48 timer efter den lovpligtige forundersøgelse. Forundersøgelsen hos N’finity Beauty er til enhver tid gratis og uforpligtende.

Ansvar og samtykke

Forud for behandlingen er vi forpligtet ved lov at indhente din skriftlige samtykke. Dette skal ske senest umiddelbart inden behandlingen sættes igang.
Til forundersøgelsen vil vi sikre, at du får en udførlig information om behandlingen både mundtligt og skriftligt.
Læs mere herom her: Blanketten til samtykke

Databehandling

Vi indsamler persondata om dig ifm. booking, dine behandlinger og bestilling af ydelser via vores webshop. Disse oplysninger opbevares fortroligt og sikkert, som kun vores personale kan få indblik i.
Læs mere om vores behandling af dine personoplysninger her: Vores Privatlivs- og Cookiepolitik

Kontakt

For tidsbestilling eller andet skal henvendelse rettes til:
N’finity Beauty
Tlf: 27 92 85 01
Mail: Kontakt@nfinitybeauty.dk
Udfyld vores kontaktformular HER

Forbehold

Der tages forbehold for prisændringer, tryk- og tastefejl, og ændringer i handelsbetingelserne. Betydelige ændringer i handelsbetingelserne vil der blive varslet om elektronisk, enten via sms, de sociale medier, websiden eller via mail, i god tid inden ændringen træder i kraft.

Lov og klagemuligheder

Det er udelukkende Danmarks love, der gælder, ved handlen. For at klage kan du rette henvendelse til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk