HIFU

Hvordan fungerer behandlingen HIFU med lift?

Det behandlede område bliver udsat for ablation. I vævet i dette område opstår der to fysiske relationer.

Termisk effekt: Som følge af cellernes optagelse optagelse af ultralydbølger opstår der varme, som fører til koagulering af vævet. apparatet arbejder gennem overhuden (uden at skade denne) og virker i den indstillede dybde, hvor den opvarmer vævet til 60-70 Grader.

Mekanisk Effekt: Dannelse af bobler af gas og forhøjelse af trykket inden i cellerne, hvilket medfører ødelæggelse af vævets struktur. I den efterfølgende fase medfører dette disses genopbygning.

Hvad er HIFU Med lift behandlingen?

Fokuseret ultralyd med høj intensitet – lifting og reduktion uden operation.

Spektakulær Foryngende effekt.
Hifu Medlift ultralydsbehandling er en revolution indenfor ikke-kirurgisk ansigtsforyngelse. Der arbejdes med en mikro-forkuseret ultralyd og bruger kroppens egen naturlige helingsproces til at tone, løfte og opstramme slap hud. Behnandlingen kan gennemføres hele året uden hensyn til mængden af sollys.

Under behandlingen føler man varme. HIFU Medlift kræver ikke sygedage, og efter behandlingen af huden har du ikke brug for rekonvalescens. Du kan derfor straks vende tilbgae til dine daglige aktiviteter, og eksempelvis gå dirkete på arbejde, da HIFU beskadiger ikke hudens overflade.

Behandlingsmuligheder

Ansigt: Hængende øjenbryn, tab af ansigtskonturernes skarphed, hængende kinder, hængende mundvige, dobbelthage, forsvindende kæbelinje, kalkunhals og generelle tegn på aldring.

Krop: Overskydende fedtvæv, lokale fedtansamlinger, krops konturering, opstramning af løs hud på arme og knæ.

Resultater

– Bedre opstramning af huden.
– lifting effekt.
– Korrektion af asnigtsoval.
– Reduktion af rynker.
– Løft af øjenbryn.
– Reduktion af fedtvæv.
– Reduktion af kalkunhals
– Reduktion af dobbelthage.

De første resultater ses straks efter behandlingen, mens det optimale resultat ses efter 3 mdr. det færdige resultat holder op til 18 mdr.

HIFU

FRA 1.500 KR

Kæbe linje + Hage 1500kr
Fuldt ansigt + Hage 2500kr
Fuldt ansigt + Hage + Hals 3000kr
Lår Fra 2500kr
Mave fra 2500kr
over knæ 1500kr