Få gløden tilbage med Ejal40 skinbooster

At blive ældre er en del af livet, men behøver det virkelig være sådan?

Ikke hvis du spørger os. EJAL40 skinbooster kan hjælpe dig med et friskere og sundere udtryk i huden. Den populære skinboosterer til dig som ønsker at få din glød tilbage og ikke mindst den tabte volumen.

Hvad er Ejal40?

Ejal40 er en bio-revitaliserende gel, som indeholder hyaluronsyre der er ideel til at genopbygge den ekstracellulære struktur i huden. 

EJAL40 skinbooster hjælper din hud med:

  1. Opstrammer den slappe hud
  2. Reducere rynker
  3. Forbedre hudtonen og elasticiteten
  4. Forbedre hudtilstand på hals, decollete og ansigt

Med alderen mister vi fibroblaster, som er det stof som producerer kollagen i huden. Hermed mister vi så også langsomt elasticitet. Ejal40 skinbooster sætter man kollagen produktionen i gang og huden regenereres og fornyes på ny.

Denne kunde har været i et forløb på 3 Ejal40 behandlinger med 4 ugers mellemrum, hvor fokus har været glød og volumen. Læg mærke til hvordan behandlingen også har forbedret hendes hudstruktur og mindsket de mørke rander under øjnene.

Ved denne kunde har fokus være at forbedre hudens struktur, som tydeligt ses på de to nederste billeder, som er efter behandling 2 og 3. Vi anbefaler altid 2-3 behandlinger for at opnå det ønskede resultat. Typisk med 4-6 uger mellem hver behandling.

Inden behandlingen

Det kræver en forundersøgelse med 48 timers produktet betænkningstid før behandlingen kan foretages. Behandlingsforløbet er 2-3 behandlinger med 4 ugers mellemrum.

Sådan udføres behandlingen

Produktet injiceres med 4 punkt teknik, 0,2 produkt i de specifikke punkter på hver side af ansigtet, halsen samt decollette. Behandlingen tager cirka 30 min

Efter behandlingen

Vi gør opmærksom på, at huden kan fremstå rød og hævet direkte efter behandling, som kan varer få dage. Der må ikke anvendes makeup på huden de første 4 timer efter behandlingen.

Book tid til en gratis konsultation nu og få 3 behandlinger til KUN 4.000 kr