Din tryghed betyder alt

Hos N’finity Beauty har vi din tryghed i fokus. Vi sætter altid de højeste standarder indenfor etik og sikkerhed, for at skabe tryghed. Du vil blive mødt af vores professionelle medarbejdere, som skaber trygge rammer med fokus på høj faglighed. Vi behandler med det bedste udstyr der findes på marked og går ikke på kompromis med hverken kvaliteten eller sikkerheden.

At skabe et kunsthåndværk med det smukke i fokus, kræver stor forståelse for den enkeltes morfologi. Derfor har vores kosmetiske sygeplejersker stor fokus på integritet og er ærlig omkring hvilken behandling vi anbefaler dig, for at skabe smukke resultater i den æstetiske verden.

Vi har stor fokus på faglighed og alle vores behandlere er certificerede og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Vores sygeplejersker er uddannede kosmetiske sygeplejersker og er specialiseret i alle behandlinger som vi tilbyder.

Hver dag sætter vi fokus på tilgængelighed og i at være i øjenhøjde med dig. Sammen med dig, skaber vi et trygt behandlingsforløb uanset dit behov, og vi mener at alle skal have mulighed for at øge livskvaliteten med en kosmetisk behandling.

I et behandlingsforløb sætter vi høje standarder, som er din sikkerhed for at føle dig tryg under professionelle forhold.

Hos N’finity Beauty tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende konsultation, her vil du blive vejledt af vores kosmetiske sygeplejersker eller hudlæger, for at finde netop den behandling der passer til dig og dit behov.

Hos N'finity Beauty er du sikret

Faglighed & erfaring

Vores team har en grund ballast af erfarne kosmetiske sygeplejersker og læger, som alle har høj faglighed.

Kvalitet & udstyr

Vi behandler med det bedste udstyr der findes på marked og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Personlig behandling

Du får altid en gratis konsultation for at finde netop den behandling der passer til dig og dit behov.

Sikkerhed & garanti

Alle vores behandlere er certificerede og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Søg efter behandlinger, blogindlæg og produkter