Skinbooster og hudbehandlinger

Vi tilbyder forskellige hudbehandlinger, der bidrager til en opstramning
af huden, og giver dig en smuk hud.

Giv huden dens naturlige spændstighed tilbage

Kontant frapris

Kr. 1500,-

At blive ældre er en del af livet – og vidste du at huden ændrer sig indefra jo ældre vi bliver?

Cellefornyelsen i din hud går langsommere med alderen. Antallet af cellelag i overhuden falder og bindevævet bliver ikke gendannet, som da du var ung. Det betyder, huden bliver tyndere og få færre celler til at binde vand. Hudens vandindhold bliver mindre, og  dette medfører at huden er mindre smidig og fyldig. Derfor er det vigtigt at passe godt på din hud både udefra og indefra. Vi tilbyder forskellige hudforyngende behandlinger, og sammen vil vi finde den perfekte behandling til dig og din hud.

Priser

Vores priser inkluderer altid en gratis konsultation.

 • Restylane skinbooster vital, vital light, neauvia, sunekos 1500,-

  1 ml

 • Restylane skinbooster vital, vital light, neauvia, sunekos (pakketilbud) 4000,-

  3 ml

 • Ejal40 1500,-

  1 behandling

 • Ejal40 (pakketilbud) 4000,-

  3 behandlinger

 • Profhilo 2000,-

  2 ml

 • Seventy Hyal 2000 2000,-

  1 behandling

 • Seventy Hyal 2000 (pakketilbud) 5500,-

  3 behandlinger

 • Dermapen 1500,-

  1 behandling (tilbydes i KBH, Aarhus, Odense & Slagelse)

 • Dermapen (pakketilbud) 3900,-

  3 behandlinger (tilbydes i KBH, Aarhus, Odense & Slagelse)

Behandlinger

Er du træt af kreppet og løs hud i ansigtet, halsen eller på hænderne? Så er Profhilo den rigtige behandling for dig. Med alderen mister huden sin elasticitet, fedtvævet forsvinder og produktionen af de kollagene fibre aftager, hvilket medfører mindre spændstig hud. der ellers holder huden spændstig.

Profhilo har vundet The Aesthetics Award 2022 som årets mest innovative behandling. Profhilo er markedets mest rene og naturlige produkt, og adskiller sig, med sin høje koncentration af hyaluronsyre på 64 mg/2ml, fra filler og skinbooster. Sammensætningen af hyaluron, som er et naturligt sukkerstof, varmebehandlet og uden kemiske bundne stoffer, gør det muligt at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduktion. Denne formel giver en biostimulation, så din hud producerer mere kollagen og elastin. Behandlingen forbedrer hudens struktur, fugtighed og elasticitet med en opstrammende virkning og rynkerne udglattes.

Selve behandlingen forgår ved at man, med få injektioner, lægger produktet hvor man ønsker en opstrammende effekt. Let hævelse samt små blå mærker kan forekomme. Produktets spredning er stor og vil derfor i de efterfølgende uger selv fordele sig jævnt i de ønskede områder. Profhilo er ikke en filler behandling og giver derfor ikke volumen, men et naturligt frisk resultat. Vi anbefaler et behandlingsforløb på 2-3 behandlinger med 4 ugers mellemrum for at skabe det bedste resultat. Derefter kan resultatet holde op til et år, hvorefter vi anbefaler at holde det ved lige med én behandling årligt.

Behandlingen kræver en forundersøgelse hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvorefter man har en betænkningstid på 48 timer inden første behandling må udføres.

Vil du gerne have en glat og strålende hud, så er skinbooster behandlingen den rigtige for dig. Både dig og din hud vil elske skinbooster behandling, og giver dig den glød i huden du har manglet. Skinbooster er en injektionsbehandling som forbedrer hudens kvalitet, giver dig glød og øger fugtniveauet i huden. Skinbooster er en særligt formuleret hyaluronsyre som skaber en langvarig hydrering og fornyelse af huden indefra. Hyaluronsyre er naturligt i huden, men aftager med alderen, ved at tilføre ekstra hyaloronsyre, forbedre vi hudens elasticitet, minimere fine linjer, rynker samt ar.

Behandlingen er særligt egnet til ansigt, hals, décolleté og hænder. Hudkvaliteten forringes med alderen og huden mister sin egen produktion af hyaluronsyre, især i disse områder.

Fordelen ved behandling er at huden danner eget bindevæv i de områder skinbooster bliver lagt. Hyaluronsyren bliver nedbrudt over 9 måneder, men huden vil have dannet sine egne bindevævsfibre, som virker udglattende og genopbyggende på huden.

Vi anbefaler et forløb på 3 behandlinger med et interval på 2-3 uger. Det er meget individuelt hvor længe resultatet holder, de fleste har glæde af en enkelte opfølgende behandling hver 6. måned for at vedligeholde en smuk glød og gennemfugtet hud.

Vi bruger skinbooster som

 • Ejal40
 • Stylage hydromax skinbooster
 • Cytocare

Hidtil har det kun været muligt at behandle øjneområder med Vistabel og/eller filler.

Hvis man synes huden er rynket og ser træt ud, har poser under øjnene samt lettere indfald, så kan Sunekos være den ideelle løsning, da det som det eneste produkt på markedet kan afdække alle problematikker.

Sunekos er en ny behandling, som indeholder en patenteret formel af hyaluronsyre og aminosyrer, som er afgørende for spændstigheden og elasticiteten i huden. Kombinationen af disse stimulerer produktion af ny og frisk collagen og elastin samt fugter huden.

Sunekos anvendes til både den unge hud med henblik på at forebygge samt den mere moden hud for at reducere aldringstegn.

Holdbarheden på Sunekos er 6-8 måneder, og vi anbefaler herefter en behandling hvert halve år. Vi anbefaler 3 behandlinger første gang med et interval på 1-2 uger.

Det kan være svært at vide, hvilken behandling der egner sig bedst til netop dig, du er derfor altid velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation.

Først skal man til en konsultation 48 timer før behandling, ved en af vores kosmetiske sygeplejerske, hvis ikke du har fået filler i en af vores klinikker før.

Derefter injiceres små dråber med produktet i de ønskede områder med en meget tynd nål. Ved ar og fine linjer ligger vi en koncentreret dosis for især i disse områder at forbedre hudkvaliteten.

Efter behandling vil huden være let rød grundet de mange fine stik i huden. Der er risiko for hævelse og blå mærker efter behandling.

Resultatet ses først efter et par uger. Efter 2-4 uger vil hudkvaliteten være forbedret, med bedre glød, øget fugtbalance, minimeret fine linjer samt øget elasticitet.

Book tid til din behandling

Book tid til din næste behandling hos en af vores erfarne kosmetiske sygeplejersker og læger,
som du trygt kan spørge til råds til enhver tid angående din behandling.

 

Køb din behandling online

Du kan købe din behandling online, og afdrage på din behandling helt uden gebyrer og renter.
Medbring herefter din ordrebekræftelse til den betalte og bestilte tid.

 

Resultater

Søg efter behandlinger, blogindlæg og produkter