Filler

fillers

Hos N’finity Beauty bruger vi Belotero, som er en HA-filler. Den udglatter og udfylder fine linjer og rynker, genskaber hudens naturlige volumen samt genhydrerer huden. Belotero er fremstillet af den samme volumengivende og fugtgivende komponent, som allerede findes i huden – nemlig hyaluronsyre (HA). HA kan bære op til 1.000 gange sin egen vægt i vand og på den måde opretholdes hudens jævnhed (den fugtgivende effekt) og fedtdepoter (den volumengivende effekt). Produktet er altså det naturlige valg for personer, der gerne vil have færre linjer og rynker.

Modsat andre fillers har Belotero en ekstra krydslinkende proces, der giver en bedre balance af højere elasticitet, plasticitet og kohæsivitet, som øger fillerens integration i huden og dermed resultatet. Belotero er derfor specialdesignet til at kunne integrere sig i huden, så der opnås et fint og jævnt resultat uden at ødelægge ansigtets naturlige konturer.

Beloteros patenterede teknologi er registreret i hele verden og er både FDA-godkendt og CE-mærket. Belotero fokuserer på at skabe kvalitet og give de bedste produkter med HA, så der opnås et sikkert resultat, som både ser naturligt ud og holder længe.

Hvad er fillers?

Fillers består af en rumopfyldende gel (hyaluronsyre), som sprøjtes ind i eller under huden. Fillers bruges til at behandle rynker, give fyldigere læber og forme kindben og hage.

Hvor kan jeg få fillers?

Læber, næse, kindben, kæbelinje, nasolabial fure, øjenrander, hage, rynker, mundvige.

Hvad går forundersøgelsen ud på?

Vi gør opmærksom på at det er lovgivningsbestemt at du mindst 48 timer inden første behandling booker en tid til forundersøgelse.  Ved forundersøgelsen kan du få afklaring på de spørgsmål, du måtte have, og vi vil sammen med dig vurdere, hvad den bedste behandling måtte være.  

Dette gælder også selv om, du har fået filler tidligere på en anden klinik.

Må jeg behandles hvis jeg er gravid eller ammer?

Du må ikke behandles hvis du er gravid eller ammer.

Hvad skal jeg gøre inden en behandling

Undgå alkohol 24 timer inden behandlingen

Undgå varme drikke

Rens det område der skal behandles og undgå makeup

Undgå blodfortyndende medicin som eks. Magnyl, gigtmedicin og fiskeolie en uge før og efter behandlingen. (kan forværre blå mærker og hævelser)

Oplyse om du har nogen former for allergier.

 

BEMÆRK at man skal til en lovpligtig forundersøgelse ved vores speciallæge minimum 48 timer før behandling

Efter behandlingen

Der kan forekomme visse reaktioner som er almindelige i forbindelse med indsprøjtningerne, som går over af sig selv, som eks. Rødme, kløe, hævelse, smerte, blå mærker samt blødning påbehandlingsområdet.

Massere det behandlede område 3 gange dagligt i 3 dage (Vigtigt).
Undgå motion, makeup og sol 24 timer efter behandlingen
Undgå varmedrikke og alkohol 24 timer efter behandlingen
Brug parfume fri creme til læberne.

Undgå infektion

Brug ikke makeup efter behandlingen
Brug ikke andres læbestift/læpepomade
Sprit gerne dine hænder af inden du rører ved det behandlede område.

Filler

FRA 1.500 KR

1 ml – 1500 DKK
2 ml – 2500 DKK
3 ml – 3500 DKK
4 ml – 4250 DKK
5 ml – 4800 DKK
Vær OBS på antal ml ved bestilling.