Finansiering

Få råd til den skønhedsbehandling du drømmer om.

Ønsker du at få lavet en kosmetisk behandling, men mangler luft i budgettet?

Så tilbyder N’finity Beauty forskellige lånefinansieringer i samarbejde med Patientlån og Sundhed+.

Vi tilbyder desuden gebyr- og rentefri betaling, hvis du bestiller din behandling online, og betaler med ViaBill eller Anyday.

Samarbejde med Patientlån

Løsningen til behandlinger over 4.000 kr.

Vi kan tilbyde en rentefri finansiering i 12 måneder, i samarbejde med Patientlån. Lånefinansieringen skal ansøges 24 timer inden din behandling (gerne før) og er godkendt hos Finanstilsynet.

Det er nemt og hurtigt, det er gratis at ansøge om lånefinansiering. Når du har udfyldt ansøgningsskemaet på Patientlåns hjemmeside, behandler de din ansøgning og godkender aftalen. Du skal blot underskrive aftalen med Nem ID, og lånebeløbet bliver direkte afregnet med N’finity Beauty.

Du vælger selv om du vil afdrage 12, 24 eller 36 måneder med en fast månedlig ydelse. Du kan læse mere om finansiering på deres hjemmeside https://patientlaan.dk.

I samarbejde med Patientlaan.dk tilbyder vi lån så afregningen kan deles op i mindre bider. Lån op til 50.000 kr. Kan du tilbagebetale dit lån på 12 måneder, kan du på Patientlaan.dk rentefrit låne 5.000-15.000 kr.
Det er nemt at ansøge om lån. Bemærk at der skal benyttes NemID.

Ansøg uforpligtende om lån eller læs mere om finansiering hos Patientlån her.

Samarbejde med Sundhed+

Vi tilbyder nu finansiering i samarbejde med Sundhed+.
Det er gratis og uforpligtende at ansøge om en Sundhed+ Kredit, og du vil få svar med det samme.

Du vil blive bevilget mellem 3.000 kr. til 50.000 kr., alt efter din økonomi, og du kan nu  dele din betaling hos N’finity Beauty ud over 24 – 60 måneder. 
Lyder dette som noget for dig, kan du læse mere her.

Samarbejde med ViaBill

Med ViaBill kan du købe dine behandlinger med det samme og afdrage over 24 måneder. Du kan afdrage på din behandling i op til 2000 kr. helt uden renter. Sådan gør du:

Samarbejde med Anyday

Anyday er en rente- og gebyrfri betalingsløsning, der giver dig friheden til at købe i dag i stedet for at vente til i morgen.