ZO Skin Health – Skin Normalizing System

Produkterne fra ZO Skin Health kan købes online med ViaBill og AnyDay. Du kan også købe produkterne fysisk i klinikkerne i Aarhus, København, Aalborg, Odense og Sønderborg. (Vi sender til hele Danmark) 💙

Send en besked på Instagram eller ring til os, hvis du vil vide mere om køb af ZO Skin Health. 💙

kr. 2.045,00

Om produktet

Det perfekte program til dig der har problemer med rødme og sensitiv hud. Systemet normaliserer huden ved at reducere overflødig talg, der kan forårsage inflammation.

Programmet har også en mild eksfolierende effekt og fremmer optimal mikrocirkulation for at forebygge tidlige aldringstegn. Det kan bruges på alle hudtyper og vil forbedre din hudkvalitet samt forbygge skader i huden. Du tilføjer med dette program kraftige antioxidanter og DNA-reparerende enzymer og støtter hudens naturlige reperationsproses samt sikrer en stærk hudbarriere. Denne serie er også specielt udviklet til at behandle rynker og linjer samt forebygge tegn på aldring.

Der forelægger kliniske studier på virkningen af disse produkter.
– Reducere rødme og virker beroligende på sensitiv hud.
– Normaliserer huden ved at reducere overflødig talg, der kan forårsage inflammation.
– Hjælper med at genoprette huden til et mere strålende udseende
– Giver mild eksfoliering for at hjælpe med at glatte hudens tekstur og jævne hudtone
– Minimerer udseende og følelse af betændelse
– Hjælper med at genopbygge hydrering og understøtter en sund hudbarrierefunktion
Indeholder:

Gentle Cleanser 60ml
En mild rensegel, der passer til alle hudtyper. Fjerner overflødig talg, urenheder og sminke. Efterlader huden frisk og ren.

Exfoliating Polish 16,2g
Denne blødgørende scrub indeholder fine magnesiumkrystaller, der eksfolierer døde hudceller og øger hudfornyelsen, så huden bliver klar, glat og jævn.

Oil Control Pads 60stk
Effektive pads med 2 % salicylsyre fjerner overflødig talg, smuds og døde hudceller. Bidrager til at dæmpe talgproduktionen og reducerer store porer. Perfekt til at behandle urenheder og forebygge nye udbrud.

Daily Power Defense 30ml
Anti-age-formel med retinol, der bidrager til at reducere linjer og rynker samt forebygge skader i huden. Kraftige antioxidanter og DNA-reparerende enzymer støtter hudens naturlige reparationsproces og sikrer en stærk hudbarriere.

Rozatrol 20ml
Denne multifunktionelle creme er specielt udviklet til rød og sensitiv hud, og normaliserer huden ved at reducere overflødig talg der kan føre til inflammation. Den har også en mild eksfolierende effekt og fremmer mikrocirkulationen for at forebygge tidlige aldringstegn.
Vi anbefaler at du kontakter en af vores hudsygeplejersker for at få tilrettelagt en individuel vejledning i brug af disse produkter.

Din hud brug for ekstra beskyttelse mod sol og miljøpåvirkning. Det er vigtigt at benytte en god SPF. Vi anbefaler Smart tone eller Daily Sheer, da disse solcremer både beskytter huden mod miljøskader, UVA/UVB, INR, IR stråling.

ZO Skin Health er en resultatorienteret og dokumenteret hudplejeserie.
Køb af ZO produkter kræver professionel vejledning af vores hudsygeplejersker. Produkterne i denne innovative serie er meget virksomme, og det et derfor vigtigt at de bruges korrekt.

Hvis du ikke kender til produkterne fra ZO Skin Health, skal du kontakte os for at få den korrekte vejledning. Dette er både for at du får mest ud af din hudpleje, men også for at du kender til de normale reaktioner som nogle af produkterne kan give.

Sådan køber og modtager du produkterne

Køb et eller flere produkter

Vælg de ønskede produkter online og gennemfør herefter købet med ViaBill eller Anyday ved kassen.

Vælg leveringsmetode

Du kan enten afhente din vare i vores Aarhus klinik eller få tilsendt din vare mod betaling af porto (52 kr.)

Tag kontakt til os

Ring til os på tlf. +45 42 45 43 47 for at bekræfte dit køb.

Søg efter behandlinger, blogindlæg og produkter