ZO Skin Health Growth Factor Serum

Produkterne fra ZO Skin Health kan købes online med ViaBill og AnyDay. Du kan også købe produkterne fysisk i klinikkerne i Aarhus, København, Aalborg, Odense og Sønderborg. (Vi sender til hele Danmark) 💙

Send en besked på Instagram eller ring til os, hvis du vil vide mere om køb af ZO Skin Health. 💙

kr. 1.625,00

Om produktet

Fantastisk anti-age produkt der hurtigt og effektivt udglatter din hud. Produktet indeholder særlige vækstfaktorer i et effektivt leveringssystem, der styrker og øger produktionen af kollagen og hyaluronsyre.
Denne effektive serum forebygger og behandler derved tegn på aldring. Serummet reducerer fine linjer blødere og har antiinflammatoriske egenskaber, der beroliger og lindrer irriteret hud. ZO Skin Health Growth Factor Serum bringer fugten tilbage i huden og kan også bruges under retinol, for at styrke huden mod afskalning. Makeup sidder fantastisk ved denne kombination. ZO Skin Health Growth Factor Serum er skånsom og effektiv anti-age behandling for alle hudtyper med moderate aldringstegn.

ZO Skin Health Growth Factor Serum er ren rynkebehandling på dåse. Kan anvendes af gravide.
– Forbedre hudens overordnede udseende
– Reducer udseendet af fine linjer og rynker
– Forbedrer hudens fasthed og elasticitet
– Gendanner hydrering og forstærker hudens beskyttende barriere
– Øget hudens indhold af kollagen og hyaluronsyre
Der findes kliniske studier på dette produkt. 93% af patienterne i det kliniske studie for Growth Factor Serum oplevede markante forbedringer i fine linjer og rynker, fasthed og elasticitet + tekstur og glathed efter 12 ugers brug af Growth Factor Serum.
Dinatriumacetyl- glucosaminphosphat og gæret rød ginsengekstrakt (lactobacillus og rød ginseng): Kollagen- og glycosaminoglykanproduktion, cellefornyelse. ZPRO®: Kollagen- og hyalyronsyreproduktion, antioxidant. Betaglucan og rodekstrakt af kinesisk kvan (dong quai): Antiinflammatoriske antiirritanter Dipeptid diaminobutyrol benzylamiddiacetat: Minimerer udstykslinjer.
1-2 pump masseres ind som sidste trin i din hudplejerutine, hver aften. Massage øger absorberingen af serummet.

ZO Skin Health er en resultatorienteret og dokumenteret hudplejeserie.
Køb af ZO produkter kræver professionel vejledning af vores hudsygeplejersker. Produkterne i denne innovative serie er meget virksomme, og det et derfor vigtigt at de bruges korrekt.

Hvis du ikke kender til produkterne fra ZO Skin Health, skal du kontakte os for at få den korrekte vejledning. Dette er både for at du får mest ud af din hudpleje, men også for at du kender til de normale reaktioner som nogle af produkterne kan give.

Sådan køber og modtager du produkterne

Køb et eller flere produkter

Vælg de ønskede produkter online og gennemfør herefter købet med ViaBill eller Anyday ved kassen.

Vælg leveringsmetode

Du kan enten afhente din vare i vores Aarhus klinik eller få tilsendt din vare mod betaling af porto (52 kr.)

Tag kontakt til os

Ring til os på tlf. +45 42 45 43 47 for at bekræfte dit køb.

Søg efter behandlinger, blogindlæg og produkter