ZO Skin Health Daily Skincare Program

Produkterne fra ZO Skin Health kan købes online med ViaBill og AnyDay. Du kan også købe produkterne fysisk i klinikkerne i Aarhus, København, Aalborg, Odense og Sønderborg. (Vi sender til hele Danmark) 💙

Send en besked på Instagram eller ring til os, hvis du vil vide mere om køb af ZO Skin Health. 💙

kr. 1.625,00

Om produktet

Det perfekte program til dig der, har en normal hudtype og ønsker at forbedre din hudkvalitet samt forbygge skader i huden. Du tilføjer med dette program kraftige antioxidanter, DNA-reparerende enzymer og støtter hudens naturlige reperationsproces, samt sikrer en stærk hudbarriere.
– Hjælper med at bevare og vedligeholde en mere ungdommelig hud
– Forbedrer og vedligeholder udseendet af en jævn hudtone og finere porer
– Holder huden hydreret
– Tilfører kraftige antioxidanter og DNA-reparerende enzymer og støtter hudens naturlige reperationsproses, samt sikrer en stærk hudbarriere.
Indeholder:

Exfoliating Cleanser 60ml
En eksfolierende rens som målrettet fjerner overflødig talg og annet smuss som kan tilstoppe porene.

Exfoliating Polish 16,2g
Denne blødgørende scrub indeholder fine magnesiumkrystaller, der eksfolierer døde hudceller og øger hudfornyelsen, så huden bliver klar, glat og jævn.

Complexion Renewal Pads 30stk
Reducerer overflødig talg og tilstoppede porer og har samtidig en matterende effekt. Kan bruges hver dag og skal ikke skylles af.

Daily Power Defense 30ml
Anti-age-formel med retinol, der bidrager til at reducere linjer og rynker samt forebygge skader i huden. Kraftige antioxidanter og DNA-reparerende enzymer støtter hudens naturlige reparationsproces og sikrer en stærk hudbarriere.
Vi anbefaler at du kontakter en af vores hudsygeplejersker for at få tilrettelagt en individuel vejledning i brug af disse produkter.

Din hud brug for ekstra beskyttelse mod sol og miljøpåvirkning. Det er vigtigt at benytte en god SPF. Vi anbefaler Smart tone eller Daily Sheer, da disse solcremer både beskytter huden mod miljøskader, UVA/UVB, INR, IR stråling.

ZO Skin Health er en resultatorienteret og dokumenteret hudplejeserie.
Køb af ZO produkter kræver professionel vejledning af vores hudsygeplejersker. Produkterne i denne innovative serie er meget virksomme, og det et derfor vigtigt at de bruges korrekt.

Hvis du ikke kender til produkterne fra ZO Skin Health, skal du kontakte os for at få den korrekte vejledning. Dette er både for at du får mest ud af din hudpleje, men også for at du kender til de normale reaktioner som nogle af produkterne kan give.

Sådan køber og modtager du produkterne

Køb et eller flere produkter

Vælg de ønskede produkter online og gennemfør herefter købet med ViaBill eller Anyday ved kassen.

Vælg leveringsmetode

Du kan enten afhente din vare i vores Aarhus klinik eller få tilsendt din vare mod betaling af porto (52 kr.)

Tag kontakt til os

Ring til os på tlf. +45 42 45 43 47 for at bekræfte dit køb.

Søg efter behandlinger, blogindlæg og produkter