En filler der giver dig lyst til at kysse mere

Har du prøvet Restylane Kysse? 

Som navnet så fint antyder, er der en grund til at det hedder ‘KYSSE’

Det er nemlig en filler der udviklet til at give din partner lyst til at kysse dig mere. Vi er alle bekendte med at læbefiller giver mere volumen ved at forstørre læberne, men har du nogensinde tænkt på om de er kysseværdige overfor din partner? 

Med Restylane Kysse får du læber der føles som dine egne. 

Naturlig volumen og kysse-værdig blødhed 

3 fordele ved at vælge Restylane Kysse:

  1. Naturlig volumen
  2. Kysseværdig blødhed
  3. Holdbare læber


Restylane Kysse er en læbefiller med hyaluronsyre med optimal balance Technolgy, der giver naturlig volumen og kysseværdige læber med fylde og blødhed.

Hvordan kan det lade sig gøre?

Restylane Kysse består af hyaluronsyre, som de fleste fillers på markedet er. MEN den består af en hyaluronsyregel, der er blød og fleksibel, der gør at læberne føles mere bevægelige. Det giver en mere naturlig følelse og gør læberne mere kysse-venlige. 

Faktisk har Restylane lavet en undersøgelse omkring hvor kysseværdige læberne er. 9 ud af 10 af partnerne mente at læberne var mere kysseværdige.

Genvind den tabte volumen

Vidste du at filler består af 98% vand og 2% hyaluronsyre, som er et sukkerstof, der kan binde 1000 gange sin egen vægt. Hyaluronsyre findes naturligt i vores bindevæv, hvor det binder vand og giver huden fylde, blødhed og elasticitet. Med alderen mister vi fedtdepoter og producerer mindre hyaluronsyre, hvilket giver en mere slap hud med mindre volumen og derfor kan filler være med til at genvinde den tabte volumen.

Hvordan foregår en læbeforstørrelse med filler?

Selve behandling foregår ved at filler sprøjtes ind med en tynd kanyle efter bestemte teknikker ud fra hvilket du som kunde har. Vi benytter altid bedøvelsescreme, hvis dette ønskes, så du undgår ubehag. Vi får tit spørgsmålet om filler gør ondt og det er meget forskelligt fra person til person – Dog har vi stor erfaring med at Restylane Kysse er en filler du næsten ikke kan mærke. 

Behandlingen tager ca. 15 min

Vi anbefaler, at du ikke bruger make-up efter behandlingen, samt undgår at berøre de behandlede områder, da det øger risikoen for infektion. Undgå træning de første 24 timer efter behandling. 

Selve behandling skal opbygges langsomt og holder som regel 3-9 måneder, afhængig af hudens tilstand. 

Søg efter behandlinger, blogindlæg og produkter