Opstramning og løft med HIFU behandling & skinbooster

Tålmodighed er en dyd som man siger! HIFU behandling er en af de behandlinger, hvor resultatet ikke ses lige med det samme. Du skal nemlig forvente at der går min. 3 måneder før det fulde resultat ses. Særligt HIFU behandling sammen med skinbooster kan virkelig skabe underværker for dig, som ønsker mere volumen og ikke mindst et løft til ansigtet – Dette resultat taler for sig selv!

HIFU før og efter 3 måneder

Se lige hvilken forskel det har gjort ved hendes hals! Læg mærke til, hvilken opstrammende effekt det har givet hende

Denne kunde er 61 år! Det er helt vildt så stor en forskel, det har givet hele hendes ansigt.

Udover hendes HIFU behandling, som er lavet i klinikken i Aarhus – har kunden i mellemtiden fået 3 behandlinger med Ejal40 skinbooster af en af vores dygtige sygeplejersker.

Helt uden filler har vi kunnet opnå dette resultat.

Er det ikke vildt? Se hvor meget fylde det har givet hendes ansigt og hvilken glød. 

Her ses det endelige resultat af hele ansigtet, efter en kombi behandling, 3 måneder efter den første behandling. 

Kunden har fået: 

HIFU i hele ansigtet +hals +brystparti

3x Ejal40 skinbooster behandlinger

Samlet pris: 13.500 kr.

Hvad er HIFU og er det noget for mig?

HIFU er en energibaseret, ikke kirurgisk, ultralydsbehandling med fokus på at opstramme og løfte huden, der hvor den er blevet slap, helt uden plastikkirurgi.

HIFU behandling er en avanceret teknologi, der kan hjælpe med at bekæmpe aldringstegn som rynker og slap hud. Det virker ved at trænge dybt ned i huden og arbejde ved højere temperaturer end andre teknikker. Dette fører til en sammentrækning og opstramning af vævet, hvilket hjælper med at danne nye kollagenfibre og forbedre hudens strukturelle sammensætning.

Med alderen ved huden miste sin kollagen og elastin, hvilket af med til at danne rynker og giver en mere slap hud. Gennem en termomekanisk proces vil en HIFU behandling skaber en bedre blodcirkulation, hvilket bl.a. er med det til at øge kollagen- og elastinproduktionen. Dermed kan en HIFU behandling giver dig en større spændstighed i huden, hvilket også kan ses ved vores mange resultater af HIFU før og efter behandlingen.

Det bedste ved HIFU behandling er, at det ikke beskadiger hudens overflade, og du behøver ikke at gennemgå kirurgi for at opnå de ønskede resultater. 

Masser fordele ved en HIFU behandling

  • Opstrammer løs hud og giver et naturlig ansigtsløft
  • Øger elastin- og kollagen produktionen
  • Stimulerer kroppens egen naturlige helingsproces til at tone, løfte og opstramme slap hud.

Flot & naturligt resultat

De første resultater kan ses efter 6-8 uger, da HIFU booster kroppens egne processer. Der går 3-6 måneder før man kan se det endelige resultat af behandlingen.

Din tryghed betyder alt

Vores priser inkluderer altid en gratis konsultation. Alle vores behandlere er certificerede og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Book din tid til HIFU her

Søg efter behandlinger, blogindlæg og produkter