Alt du skal vide om næsekorrektion med filler

Selvom vores hjerne er programmeret til ikke at lægge mærke til næsen i løbet af dagen, kan man stadig godt være utilfreds med dens facon, når man kigger sig selv i spejlet. Da næsen er en prominent del af vores ansigt, er det også noget af det, andre lægger mest mærke til. Hvis man derfor ikke helt føler, at ens næse tager sig ud fra sin bedste side, kan det skabe usikkerhed hos en person.

Men der er bestemt ingen grund til at gå og gemme sin næse væk, da en simpel behandling kan rette den til – også er det endda uden et kirurgisk indgreb.

Hvad er en næsekorrektion med filler?

De fleste som ikke er tilfredse med deres næses udseende, skyldes ofte, at den ikke er helt lige langs næseryggen eller har små bump, der kan give næsen “et knæk”. Andre synes, deres næse er for bred, men begge dele kan rettes af en næsekorrektion med filler.

I bund og grund bruger man injektioner i de dele af næsen, som man ønsker at løfte eller hvis der er uregelmæssigheder i form af de små bump eller knæk. Dermed udfylder man næsens hulrum, hvilket er med til at skabe en mere harmonisk facon, der stadig ser naturlig ud til resten af ansigtsformen. Andre bruger også behandlingen til at løfte næsetippen eller kombinerer behandlingen, for både at udbedre bump på næseryggen og et løft af næsetippen.

Fordelen ved en næsekorrektion med filler er også, at det er muligt at fjerne uønsket resultater fra fillers, ved at injicere Hyalase, der er et enzyme, som kan opløse ikke-permanente fillers. Dermed er det altid muligt at ændre og justere på resultaterne.

Hvordan virker en næsekorrektion med filler?

Hvis man ikke ønsker en plastisk næseoperation, så er en næsekorrektion med filler det bedste alternativ. Den største forskel (udover det kirurgiske indgreb selvfølgelig) er, at ved at bruge filler så er korrektionen ikke permanent. Derfor skal behandlingen også gentages efter 6-12 måneder. Det giver dog mulighed for hele tiden at finjustere behandlingen, så man opnår det bedste resultat.

Ved at injicere f.eks. Restylane vil man give en ny volumen til huden og dermed gøre den mere spændstig. Det skyldes, at mange fillers til næsekorrektion indeholder 2% hyaluronsyre, der binder vand i huden, hvilket er med til at give effekten af mere volumen. Hyaluronsyre er særligt særligt effektivt, da det er et sukkerstof, som kan binde op til 1.000 gange dets egen vægt.

Det er denne egenskab man udnytter til at løfte og udfylde hulrum omkring næsen, hvilket er den del, der giver den visuelle forandring.

Gør en næsekorrektion med filler ondt?

Behandlingen er stort set smertefri, men nogle få kan opleve lidt ubehag ved en behandling med filler til en næsekorrektion med filler. Selve smerten er dog på et minimum, da mange fillers indeholder Lidocain, som er et lokalbedøvende middel. Det gør det også til en meget nænsom behandling.

Det giver f.eks. mulighed for at prøve behandlingen nogle gange med forskellige resultater for at finde den bedste løsning, uden man skal igennem en masse smerte hver gang. Det er generelt ubehaget værd, når man efterfølgende kigger på resultatet.

Bliv mere tilfreds med din næse med en næsekorrektion med filler

Det kan virke grænseoverskridende og dyrt, at lægge sig under kniven til en næseoperation, hvilket også både er mere smertefuldt og kan give svære komplikationer. Med en næsekorrektion med fillers er det muligt, at opnå samme resultat, men uden nævneværdig smerte og svære komplikationer, da behandlingen altid kan omgøres.

Faktisk bliver mange overrasket over, hvor store resultater en næsekorrektion kan udføre med en simpel injektion. Den kan fjerne uønsket bump, knæk på næseryggen,udbedre brede næsebor og et løft af næsetippen med én behandling. Derfor bliver det sværeste også, at beslutte sig for, hvilke ændringer man ønsker, men den del tager vi selvfølgelig en snak med dig om ved din første konsultation.

Hvis du går med overvejelser om en næsekorrektion, kan du bestille tid til en konsultation her.

Søg efter behandlinger, blogindlæg og produkter