Kursus

Permanent hårreduktion med laser

Vi tilbyder kursus i permanent hårreduktion med laser. Du bliver lært op i kold diode laser, men vi har også erfaring med IPL laser, hvis du kender den i forvejen. Kurset indeholder 3 dages kursus med praktisk og teoretisk undervisning. Du kommer igennem 20 superviseret behandlinger i sammenråd med en hudlæge og sygeplejerske.  

Der vil være fuld forplejning under hele kurset.

Kurset foregår således

Dag 1
Teoretisk undervisning, hvor vi bl.a. kommer igennem informationer omkring lasermaskinen, håndtering, forskellige hudtyper, hårets fysiologi, udførsel af behandlingen, bivirkninger, særlige forholdsregler og spørgsmål. 

Dag 2+3
Praktisk undervisning, hvor vi kommer igennem 20 superviseret behandlinger pr. kursist. Undervejs er der en masse praktisk viden og hele kurset afsluttes med en opsummering, spørgsmål, samt modtagelse af kursusbevis. 

Under alle 3 dage a’ 8 timer, vil der være fuld forplejning og rig mulighed for eventuelle spørgsmål til vores sygeplejerske og læge.

 

Vi kan hjælpe med registrering, samt vi kan både tilbyde tilknytning af læge og sygeplejerske, så du ikke selv skal ud og finde det. 

Er du selv sygeplejerske, skal du kun have en læge tilknyttet, men er du kosmetolog, skal du både have en sygeplejerske og læge tilknyttet.

Der kan være 6 deltager pr. hold

Vi sørger for alle modeller

Kurset koster 25.000 kr. inkl. registrering (Derudover vil der komme en månedlig pris for tilknytning af sygeplejerske og læge eller kun læge)

Vi kan også være behjælpelige med køb af maskiner. 

Ansøg her

Er du nysgerrig efter mere information, eller ønsker du at tilmelde dig en uddannelsen eller et kursus hos N’finity Beauty Academy, så skriv dine kontaktinformationer, og du hører snarest fra os.

Alle henvendelser besvares på mail. Andre henvendelser bedes sendes til Academy@nfinitybeauty.dk.

Billeder fra kurset

Søg efter behandlinger, blogindlæg og produkter