2023 – Et År Fyldt med Nye Gennembrud

Kære alle i N’Finity Beauty familien!

2023 har været et år fyldt med utrolige milepæle og forandringer hos N’Finity Beauty. Vi er begejstrede for at dele vores rejse med jer og reflektere over et år, der har været præget af innovation, vækst og dedikation til at levere enestående behandlinger.

Danmarks Største Kosmetiske Lægeklinikkæde

I løbet af 2023 har N’Finity Beauty opnået en imponerende position som Danmarks største kosmetiske lægeklinikkæde med hele 17 klinikker. Vores ekspansion er et klart udtryk for vores dybe engagement i at levere førsteklasses behandlinger og imødekomme behovene hos vores værdsatte kunder, der spænder over hele landet.

Denne bemærkelsesværdige vækst har også inkluderet åbningen af seks nye klinikker i byerne Randers, Herning, Køge, Næstved, Hillerød og Viborg. Denne udvidelse er tiltænkt til at gøre vores ekspertrådgivning og behandlinger endnu mere tilgængelige for vores klienter. Vi er begejstrede for at bringe vores topmoderne faciliteter og skræddersyede behandlinger tættere på vores kunders hjem, og vi ser frem til at skabe endnu flere skønhedsmomenter i de nye regioner.

Nyeste Behandlinger for Skønhed og Velvære

I 2023 introducerede vi spændende nye behandlinger, der giver vores klienter adgang til det nyeste inden for æstetisk medicin. Vores behandlingsudvalg omfatter nu avancerede teknikker som PRP, CO2 laser, Fraxel laser og medicinsk vægttabsrådgivning. Disse tilføjelser repræsenterer vores engagement i at være i fronten inden for skønhedsindustrien.

ZO Skin – Ny Produktlinje og Gratis Hudanalyse

For at sikre, at vores klienter kan opretholde deres skønhed rutiner derhjemme, har vi lanceret et samarbejde med ZO Skin Health – en eksklusiv produktlinje, der kombinerer videnskabelig ekspertise og naturlige ingredienser. Som en ekstra service tilbyder vi nu gratis hudanalyse ved hjælp af avancerede hudanalysemaskiner, så vores kunder kan vælge produkter, der passer nøjagtigt til deres hud og ikke spilde penge på noget, der ikke virker for dem.

Ny kirurgisk Afdeling med Fokus på Fedtsugning og VASER Behandlinger

Vi er begejstrede for at meddele åbningen af vores nye kirurgiske afdeling, der indtil videre specialiserer sig i fedtsugning. Det har været vigtigt for os, at vi kan tilbyde alt det bedste fra verdenen af æstetisk medicin, så vi kan tilgodese alle behov. Denne del har været særlig vigtig for os, da det tilbyder en mulighed for dem, der har svært ved at opnå den figur, som de ønsker trods træning og en sund livsstil. Den kirurgiske afdeling er en KÆMPE milepæl for N’finity, da vores vision er at være en omfattende lægeklinik, hvor du har alt samlet under ét tag. På den måde kan vi altid skræddersy dine behandlingsforløb fuldstændigt. 

Vi Glæder Os til Et Nyt Spændende År Sammen med Jer Allesammen

Året 2023 har været fyldt med spændende forandringer hos N’Finity Beauty. Vi vil gerne takke vores utrolige kunder for deres støtte og tillid til vores klinikker. Vi ser frem til at fortsætte med at forny og forbedre vores services for at opfylde jeres skønhedsbehov.

Tak for et fantastisk år, og vi ser frem til at dele flere skønhedsmomenter med jer i fremtiden!

Med kærlige hilsner,
N’Finity Beauty-teamet

Søg efter behandlinger, blogindlæg og produkter