ZO Skin Health Glow At Home Peel Kit

Produkterne fra ZO Skin Health kan købes online med ViaBill og AnyDay. Du kan også købe produkterne fysisk i klinikkerne i Aarhus, København, Aalborg, Odense og Sønderborg. (Vi sender til hele Danmark) 💙

Send en besked på Instagram eller ring til os, hvis du vil vide mere om køb af ZO Skin Health. 💙

kr. 1.285,00

Om produktet

Vil du gerne opnå en flot og ensartet hud med en frisk glød? Så kan vi varmt anbefale vores populære Glow at Home Peel Kit. Her har vi sammensat 3 favoritter for at sikre dig den ultimative glød.

Kittet egner sig godt både som et quick fix for huden og men også som en partypeel inden en stor begivenhed.

ZO Enzymatic Peel og ZO Exfoliation Accelerator fjerner døde hudceller og får en synlig klarere, blødere og lysere hud frem. ZO 10% Vitamin C serum giver et antioxidantboost og bidrager til at stimulere kollagenproduktionen.
ZO Enzymatic Peel og ZO Exfoliation Accelerator fjerner døde hudceller og får en synlig klarere, blødere og lysere hud frem.
ZO 10% Vitamin C serum giver et antioxidantboost og bidrager til at stimulere kollagenproduktionen. Dette er også et antiage serum.

ZO Skin Health Enzymatic Peel
Eksklusiv peelings-creme, der skånsomt fornyer hudoverfladen. Produktet er effektivt til at udjævne, hydrere samt give øjeblikkelig glød. Peelingen kan bruges både på ansigt og krop, og skal ikke vaskes af.

ZO Skin Health Exfoliation Accelerator
Effektivt kompleks med mælke- og glykolsyre, der eksfolierer døde hudceller og reducerer tilstopninger. Produktet giver effektiv hudfornyelse, samtidig med at det beroliger og beskytter huden. Perfekt til olieret, tilstoppet og akne hud. Er også fantastisk som ekstra eksfoliering mod linjer og rynker.

ZO Skin Health 10% Vitamin C Self-Activating
Unik formulering med en kraftig dosis stabiliseret askorbinsyre fornyer hudoverfladen og tilfører glød til huden. Produktet bidrager til at minimere fine linjer og rynker, samt sikre en mere jævn hudtone.
Kittet indeholder:
– ZO Enzymatic Peel 50 ml
– ZO 10% Vitamin C Self-Activating 20 ml
– ZO Exfoliating Accelerator 30 ml

Læs mere de enkelte produkter og se ingredienser.
Du gør som følger:

Vi anbefaler at man renser og klargør sin hud med Getting Skin Ready inden peeling.
Getting Skin Ready består af f.eks Gentle Cleanser, Complexion Renewel Pads og Exfolating Polish

Trin 1: ZO Getting Skin Ready
Trin 2: Påfør ZO Enzymatic Peel (vask ikke af)
Trin 3: Påfør 2–3 pump Exfoliation Accelerator (vask ikke af)
Trin 4: Påfør 10% C Vitamin Self-Activating (vask ikke af)Produkterne skal sidde på huden i minimum 3 timer. Vi kan klart anbefale at man sover med peelingen natten over. Du vil vågne op med den smukkeste glød i ansigtet.

Behandlingen kan med fordel gentages flere gange om ugen.

ZO Skin Health er en resultatorienteret og dokumenteret hudplejeserie.
Køb af ZO produkter kræver professionel vejledning af vores hudsygeplejersker. Produkterne i denne innovative serie er meget virksomme, og det et derfor vigtigt at de bruges korrekt.

Hvis du ikke kender til produkterne fra ZO Skin Health, skal du kontakte os for at få den korrekte vejledning. Dette er både for at du får mest ud af din hudpleje, men også for at du kender til de normale reaktioner som nogle af produkterne kan give.

Sådan køber og modtager du produkterne

Køb et eller flere produkter

Vælg de ønskede produkter online og gennemfør herefter købet med ViaBill eller Anyday ved kassen.

Tag kontakt til os

Du skal efterfølgende sende os en mail, en besked på Instagram eller ringe til os, og vi afsender forsendelse / afhentning.

Modtag dine produkter

Efter aftale, afhentes produkterne i Aarhus klinikken eller sendes mod betaling af porto (42 kr.).

Søg efter behandlinger, blogindlæg og produkter