ZO Skin Health Complexion Clarifying Serum

Produkterne fra ZO Skin Health kan købes online med ViaBill og AnyDay. Du kan også købe produkterne fysisk i klinikkerne i Aarhus, København, Aalborg, Odense og Sønderborg. (Vi sender til hele Danmark) 💙

Send en besked på Instagram eller ring til os, hvis du vil vide mere om køb af ZO Skin Health. 💙

kr. 1.095,00

Om produktet

Dette vandbaserede serum, som er skabt med ZO®’s avancerede teknologi til regulering af talg, er klinisk testet og har vist sig effektivt til at mindske overfladeolier, tilstopninger og synlig rødme, hvilket sikrer en konstant ren og velafbalanceret hudtone.
Et essentielt produkt, der er designet til at passe til flere hudtyper, herunder kombineret hud, fedtet hud og hud med tendens til urenheder.
Formlen er fri for både duft og alkohol.
Det er bevist, at serummet renser tilstoppet porer, fjerner overfladisk talg og mindsker skinnende hud efter kun 2 uger.
Ved regelmæssig anvendelse reducerer det overskydende talg og sikrer samtidig optimal hydrering til alle hudtyper.
Det mindsker også synlig rødme og skaber en mere ensartet hudfarve.
Den lette, vandbaserede gel-formel gør det enkelt at påføre flere lag.
Complexion Clarifying Serum kommer med en innovativ dråbetæller, der automatisk fyldes og doserer den ideelle mængde serum, omtrent størrelsen af en mønt.
Nøgleingredienser:
• Vandopløselig salicylsyre: Afblokerer effektivt huden og forfiner udseendet af porerne i en blid, ikke-udtørrende formulering.
• ZO® Sebum-Targeting Complex: Ekstrakter fra Rosa canina (hyben), Eugenia uniflora (brasiliansk kirsebær) blad og Syringa vulgaris (lilje) mindsker overskydende talg på overfladen og bidrager til en afbalanceret mikrobiom for en klar og skinnende fri hudtone.
• ZO-RRS2®: Et eksklusivt kompleks af meristemcellekulturer fra Leontopodium alpinum (bjergvædderfod) og Marrubium vulgare (almindelig hvid snerre) giver kraftig antioxidantbeskyttelse og reducerer inflammation for at forebygge fremtidig hudskade.
• ZPOLY: Et eksklusivt kompleks af plantebaserede polysaccharider fra ekstrakter af Laminaria digitata (brun tang), Opuntia ficus-indica (kaktusfigning) stamceller, schizophyllan (svamp) og galactoarabinan (lærketræ) reducerer synlig inflammaging samtidig med at fremme langvarig hydrering.
• Glycerin og trehalose: Dokumenterede fugtighedsbevarende stoffer, der tilfører let, vand-gelé-hydrering.
Påføres til ren og tør hud.

ZO Skin Health er en resultatorienteret og dokumenteret hudplejeserie.
Køb af ZO produkter kræver professionel vejledning af vores hudsygeplejersker. Produkterne i denne innovative serie er meget virksomme, og det et derfor vigtigt at de bruges korrekt.

Hvis du ikke kender til produkterne fra ZO Skin Health, skal du kontakte os for at få den korrekte vejledning. Dette er både for at du får mest ud af din hudpleje, men også for at du kender til de normale reaktioner som nogle af produkterne kan give.

Sådan køber og modtager du produkterne

Køb et eller flere produkter

Vælg de ønskede produkter online og gennemfør herefter købet med ViaBill eller Anyday ved kassen.

Vælg leveringsmetode

Du kan enten afhente din vare i vores Aarhus klinik eller få tilsendt din vare mod betaling af porto (52 kr.)

Tag kontakt til os

Ring til os på tlf. +45 42 45 43 47 for at bekræfte dit køb.

Søg efter behandlinger, blogindlæg og produkter