Tandblegning

Få et hvidere smil hos N’finity Beauty

Tandblegning

Hos N’finity Beauty tilbyder vi tandblegning i Århus og København. Vi bruger en speciel blegelampe (LED whitening light), som gør dine tænder hvidere.

Behandlingen tager 2*20 min og fungerer ved at man påfører en gele, som i kombination med lyset fra lampen gør det muligt skånsomt at fjerne misfarvninger, som sidder i tandemaljen.

Behandlingen påvirker tandoverfladen uden at angribe tandkød og emalje. Behandlingen lysner tænderne mellem 4 og 7 nuancer på den internationale skala.

De første 48 timer efter tandblegningen er det bedst at undgå følgende:

Kaffe, Te, Coca cola, sodavand, Rødvin/hvidvin, Nikotin I cigaretter eller snus, Ketchup, Rødbeder, Blåbær, Soya, Æbler, Citrusfrugter, Juice

Ovenstående mad og drikke indeholder enten meget farve eller syre og dette kan misfarve tænderne.

Det er godt at gøre til en vane at skylle munden efter hvert måltid eller når man har drukket de nævnte drikkevarer og mad. Dette skyller rester af syre og farve væk. Man må derimod ikke børste tænder efter mad og drikke, da man i stedet risikerer at børste det ind i emaljen i stedet for, hvilket leder til misfarvninger.

Tandpasta og mundskyl

Sensodyne tandpasta samt mundskyl anbefales. Man kan blive lidt hvid på tandkødet, samt få en skiftende nuance i emaljen, men det forsvinder efter 1-2 dage. Hvis man har flour på emaljen (Små hvide pletter), så vil de stadig være der efter tandblegning, men vil være mindre synlig, da tænderne bliver hvidere.

Vil du vide mere, eller have et tilbud?