Privatlivs- og Cookiepolitik

Generelt

Vores webstedsadresse er: https://nfinitybeauty.dk/

I denne privatlivs- og cookiepolitik beskrives, hvordan N’finity Beauty, CVR nr. 38 57 67 98 (”N’finity Beauty”, ”os”, ”vores” og ”vi”) behandler dine personoplysninger. Vi er dataansvarlige i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning, herunder databeskyttelsesloven og Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016. Det er vigtigt for os, at du er tryg ved vores behandling og opbevaring af dine personoplysninger. Disse oplysninger indebærer de persondata, som du giver os, eller som vi indsamler i forbindelse med din brug af vores webside.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Vi deler information med tredjemandsfirmaer, som hjælper os med at håndtere vores ordrer og ydelser til dig; 

  • Betalinger

Vi anvender følgende trediemandsbetalingskortformidlere, til at modtage betalinger i vores webshop:

Vi modtager betalinger via PayPal, MobilePay og ViaBill. Det er ligeledes også muligt at betale kontant, på klinikken.

Alle vores priser er opgjort i DKK.

Via PayPal har du mulighed for at betale med dit kreditkort, hvis du ikke har en PayPal konto. Her er de mest anvendte kreditkort Visa og MasterCard.

Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine kundedata blive videregivet til PayPal, MobilePay og ViaBill, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

For flere informationer, se venligst:
PayPal Persondata Politik
MobilePays Persondata Politik
Viabills Persondata Politik 

  • Gecko Bookingsystem

Vi bruger Gecko Booking til at registrere dine tidsbestillinger og til journalføring af dine patientdata, heriblandt oplysninger om din identitet, helbred, medicinering og billeder af de behandlede områder. 

  • WooCommerce – Webshop

Vi indsamler information om dig gennem bestillingsprocessen på vores webshop.

Når du besøger vores webshop, vil vi spore:

  • Varer som du har set: Vi vil bruge denne information til eksempelvist at vise dig varer, som du har set for nylig.
  • Lokation, IP-adresse og browsertype: Vi vil bruge disse informationer til formål såsom beregning af moms og forsendelse.
  • Leveringsadresse: Vi vil anmode dig om at indtaste denne, så vi eksempelvist kan beregne forsendelsesomkostninger inden, du afgiver en ordre, og sender dig ordren.

Vi bruger også cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop.

Når du køber varer af os, vil vi bede dig om at give os information, der omfatter dit navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort/betalingsinformationer og valgfri kontoinformation som brugernavn og adgangskode. Vi vil bruge denne information til formål såsom til:

  • Sender dig information om din konto og ordre
  • Svar på dine henvendelser og forespørgsler, herunder refunderinger og klager
  • Behandle betalinger og forhindre svig
  • Opsæt din konto til vores webshop
  • Overholder alle juridiske forpligtelser, som vi har, såsom beregning af moms og gebyrer
  • Forbedre vores tilbud i webshoppen
  • Sender dig markedsføringsbeskeder, hvis du vælger at modtage dem.

Hvis du opretter en konto, vil vi gemme dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som vil blive anvendt til at udfylde indtastningsfelter ved bestilling af ordrer fremover.

Generelt gemmer vi information om dig så længe, som vi har behov for informationen til de formål, for hvilke vi indsamler og bruger informationerne, og vi er ikke juridisk forpligtet til at fortsætte med at gemme dem. Fx vil vi gemme ordreinformationer så længe det er krævet ifølge regnskabsloven i forhold til moms og regnskab. Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse samt faktureringsadresse og leveringsadresse.

Vi vil også gemme kommentarer og anmeldelser, hvis du ønsker at tilføje dem.

  • Kontaktformularer

Når du indsender en kontaktformular opsamler vi følgende data om dig; Navn, Efternavn, E-mail, IP-adresse, og evt. yderligere informationer, som du afgiver i feltet “besked”. Vi opbevarer kontaktformularindsendelser til brug ved kundeservice, men vi bruger ikke den indsendte information til markedsføring. Dine henvendelser slettes igen, når din forespørgsel imødekommes og ikke længere vil være relevant.

  • Facebook Pixel

Vi bruger Facebook Pixel for at tilbyde vores målgruppe en bedre brugeroplevelse, forstå hvilken slags brugere, der bruger vores tjeneste, og vise dem mere relevante annoncer.

  • MailChimp for WooCommerce

Når du handler med os, registrerer vi din e-mail og indkøbsvognens indhold i op til 30 dage på MailChimps server. Denne fortegnelse opbevares for at genopbygge indholdet i din kurv, hvis du skifter enhed eller skulle komme tilbage en anden dag. Læs MailChimps privatlivspolitik her.

Cookies

Når du benytter dig af vores webside, bliver dine personoplysninger gemt i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, næste gang du besøger websiden. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du besøger vores loginside, opretter vi en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes, når du lukker din browser.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvor længe vi gemmer dine data

Vi opbevarer kun dine data så længe dette har relevans for dit behandlingsforløb hos os. Vi opbevarer dine oplysninger sikkert og fortroligt, og ved sletning sker dette også på en sikker måde. 

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvordan opbevarer vi dine data

Vi opbevarer dine persondata fortroligt og sikkert. Det er kun vores personale der kan tilgå dine persondata og vi forpligter os til at forhindre, at uvedkommende får adgang til disse oplysninger. Al patientdata ifm. journalføring lagres på Geckos Bookingsystem.
Vi videregiver ikke dine behandlingsoplysninger, medmindre juridiske forpligtelser påbyder det. 

Vores kontaktinformation

Ved privatlivsspecifikke bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os:

N’finity Beauty
Mail: kontakt@nfinitybeauty.dk
Tlf: 27 92 85 01
Udfyld vores kontaktformular HER
CVR: 38576798

Klagemuligheder

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet. Du finder Datatilsynest kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk