Bliv glat året rundt med permanent hårreduktion

Er du også træt af den evige barbering? Kunne det ikke være rart at slippe for skraberen og bare være glat året rundt?  Det er vi nok mange (især kvinder), der kan nikke genkende til.  Nu er det på tide at vinke farvel til skraberen en gang for alle med permanent hårreduktion!

Er permanent hårreduktion med laser noget for dig? 

Du kan være helt rolig! Det gør ikke ondt – Det er nemlig det første spørgsmål, vi tit møder hos dem, der aldrig har fået laser før. Vi benytter en diodelaser, som næsten er smertefri,  og de fleste mærker ingenting. Kun en let varmende følelse. Ved laserbehandlinger passer laserlys gennem huden og omdannes til varmen, hvorved hårsækkens temperatur opvarmes til 65 grader og destruér de celler i hårsækken, der er ansvarlig for genvækst. Laserbehandling er individuel og afhænger af, hvor på kroppen du får behandlinger og din individuelle hårcyklus. Vi rammer kun hår, der er i den anagene fase. Det er 15-20 % af hårene, som er i den aktive vækstfase.

Kan du blive hårfri af bare én behandling?

Nej, desværre ikke. Typisk vil et behandlingsforløb være 6-10 behandlinger med 4 ugers mellemrum med en årlig vedligeholdelse. Derfor er det en god idé at starte i de mørke måneder, hvis du skal blive klar til sommeren. Det er afgørende for din behandling, at du ikke må være solbrændt eller have været i solarium 1 uge før og 1 uge efter din behandling. DERFOR er tiden i de kolde måneder ideel til permanent hårreduktion.

Permanent hårfjerning vs. permanent hårreduktion

Hvad er forskellen så på permanent hårreduktion og permanent hårfjerning? Begge dele omfatter en laser hårreduktion, men da man aldrig kan garantere en permanent hårfjerning, så er dette en falsk varedeklaration. Derfor har vi også valgt at kalde det en permanent hårreduktion, fremfor en permanent hårfjerning, da dette ikke på samme måde er vildledende over for dig som kunde. Både en permanent hårfjerning og en permanent hårreduktion dækker – i bund og grund – over den samme behandling, men den indebære altid en opfølgende behandling – hvilket er nævnt i forrige afsnit. Der kan bruges forskellige lasere til at udføre behandlingen, men der vil aldrig være en garanti for, at der ikke kan ske minimal hårvækst igen på de behandlede steder. Det behøver du heldigvis ikke at frygte, da en permanent hårreduktion altid er at foretrække, fremfor at skulle bruge skraberen flere gange om ugen.

4 ulemper ved barbering vi alle hader:

  1. Røde knopper
  2. Indgroede hår
  3. Irriteret hud
  4. De uønskede hår kommer alt for hurtigt tilbage igen
JA, det er helt normalt – og du kender det sikkert godt! Alt dette slipper du for med permanent hårreduktion med laser hos os. Er du også træt af den evige barbering, indgroede hår & røde knopper? Det forstår vi godt & du er IKKE ALENE!

Hvordan foregår permanent hårreduktion med laser?

For det første er det vigtigt, at du ikke har været udsat for sol i en uge før og efter behandlingen for at nå undgå bivirkninger ved laserbehandlingen. Desuden skal du 24 timer før behandlingen have barberet dig, da længere hår kan være til gene for behandlingen og stikke en smule. Under selve behandlingen får du en kølig gel på behandlingsområdet, og dernæst går vi i gang med diodelaseren. Du mærker stort set ingenting og behandlingen er hurtigt overstået.  Der skal gå 4 uger mellem dine behandlinger, indtil resultatet er opnået. Det sker typisk efter 6-10 behandlinger. Book tid til permanent hårreduktion & bliv glat året rundt!

Søg efter behandlinger, blogindlæg og produkter